måndag 5 mars 2012

Från feber till fest!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Åkte på värsta influensan och låg ned bäddad i feber precis innan sportlovet. Och självklart smittade jag barnen lagom till deras ledighet! Jag var inte så populär då...

Men nu har vi piggnat till allihopa och det var ju skönt för i helgen gick årets Knutsbal av stapeln här i Laholm! Som vanligt blir ju min klänning klar sist! Ni vet, det här med skomakarens barn osv.

Frack och långklänning är det som gäller och det är en fantastiskt högtidlig och mycket rolig fest. I år sydde jag mej en svart klänning. Svart taft med broderier och en liten spets runt halsringningen.


Mellan febern och balen hann vi med en sykurs i trikå sömnad. 5 deltagare hade vi i vår butik som var intresserade av att lära sej mer om trikå. Det var max antal per gång, men kursen var populär så vi har fått sätta in en gång till nu i mars!

Alla deltagare fick rita ett eget mönster efter sina mått och önskemål, sedan valde de ut trikå och därefter syddes det resten av eftermiddagen!

Så här ser modellen ut som vi sydde!

Skulle ni också vara intresserade av att lära er allt om trikå så kan man anmäla sej till min workshop på Husqvarnas stora syevent i Jönköping i november!

www.husqvarnaviking.com/se/26137.htm

3 kommentarer:

 1. Hej ! Jag skulle gärna vilja vara med och lära mig mera om trikå, men hittar ingenstans där man anmäler sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du är intresserad av min kurs! Är det den i Jönköping du tänker på? Eller den vi har i vår butik i Laholm?

   Radera
  2. Jag har pratat med Husqvarna och det kommer ett kursprogram nu i mars med alla kurser man kan anmäla sej till. Så kolla deras hemsida igen!

   Radera